Karayaka İlkokulu
KARAYAKA KÖYÜ KARAYAKA KÜME EVLERİ NO 128 ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; bilim ve teknolojiyi takip eden, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Tam gün

8:30----14:30

İlçeye 20 km İle 135 km